Congresstad Istanbul
"The Future of Healthcare Meetings" omvat een reeks hoogstaande evenementen en besprekingen gedurende een periode van drie jaar met een specifiek focus op de gezondheidszorg. De eerste fysieke editie van dit in 2021 gestarte B2B-evenement vond vorig jaar juli plaats in het Franse Cannes. Met de tweede live editie van het evenement onderstreept TGA, Türkiye Tourism Promotion and Development Agency, eens te meer de positie van Istanbul als internationale congresstad.

Tijdens “The Future of Healthcare Meetings” İstanbul ontmoeten beleidsmakers van 's werelds meest essentiële en belangrijkste medische congressen elkaar in Türkiye. Met als kerndoel om de kwaliteit van vergaderingen in de zorgsector in het post-covid tijdperk te verbeteren en het marktaandeel van deze meetings voor Istanbul te vergroten. Alle belanghebbenden in de sector, waaronder gezondheidsprofessionals, managers van gezondheidszorgassociaties en toeleveranciers, zullen in gezamenlijkheid aan veranderingen en ontwikkelingen voor efficiëntere medische bijeenkomsten werken. Met nieuwe oplossingen en strategieën ten behoeve van het bereiken van meer kwaliteit en met gerichtere uitwisseling van informatie.

Het vanuit Amsterdam opererende ICCA is een toonaangevende koepelorganisatie in de congres- en vergadersector met meer dan 1.100 leden in bijna 100 landen en regio's wereldwijd. De organisatie vertegenwoordigt topbestemmingen en -leveranciers voor internationale vergaderingen en evenementen. Afgevaardigden uit de MICE-sector zullen elkaar op 5 juni a.s. ontmoeten op de İstanbul ICCA-top, voorafgaand aan het ICCA AC Forum.

De komst van deze wereldwijde medische conferentie naar Istanbul bevestigt de grote aantrekkingskracht als congresstad. Naast state-of-the-art congresfaciliteiten behoort Istanbul tot de best bereikbare steden ter wereld en is zij gezegend met uniek cultureel erfgoed en een hoogstaande gastronomie.

Meer informatie over Türkiye: goturkiye.nl  
Meer informatie over The Future of Healthcare Meetings